Loss of RTP stream during DTMF collection

Report
Question

Hi Kevin, I have two asterisk boxes with the same issues.
Box 1: asterisk ver 1.4.21.2
Box 2: Asterisk 1.8.7.1 setup:
CDMA Phone <> CDMA Media Gateway WCM Asterisk voice mail
The calls are SIP Based. DTMF collection is when the user is entering a
password for voice mail access or voucher to recharge their account. voice mail:
user is prompted for a password. After password is entered I can see
asterisk playing the voice mail but no audio is heard on the phone.
Other scenario user dials into…

Asterisk Users 3.3 years ago 1 Answer

URA

Report
Question

Hi Recently our asterisk system stopped beign recognized by URA in others
telephones exchanges. What's the troubleshoot steps for this issue?

Asterisk Users 3.3 years ago 0 Answers

Huawei K3765-HV with Asterisk?

Report
Question

Hi again, does someone use the USB-Stick "Huawei K3765-HV" with Asterisk? I have an 4-Port TT-Hub (Cypress Chip) and 4 USB-Sticks with 4 different
GSM Provider (Germany, France, Turkey, and Iran) Currently I use the "Vodafone Easybox 803 A" together with an ISDN
connection to my Asterisk Server, an analog telephone (PA710) and an USR
Sportster Vi 14.400 Fax-Modem (HylaFax). Grmpf, I was not abele to send faxes from my workstations direktly using
Asterisk And then the last question: Does someone know, how the OpenSMS API is working? The EasyBox 803A does support it and I…

Asterisk Users 3.3 years ago 0 Answers

Dual- or Quad ISDN cards for PCI-X Slots

Report
Question

Hello ISDN Users. I am hit by some frustrations because my Server has only two PCI-X slots
and my Eicon Diva 4BRI-8M, which should work fine with Asterisk, is only
PCI 2.0 standard and does not fit into the PCI-X slot. Currently I use two AVM Fritz! cards, but while my Xeon 604 2000MHz had
a load-average of less then 0.5 it is now increasing to more then 4, if
I have 20 VoIP and two ISDN calls. So, the cheap AVM cards have to replaced. Since I do not have currenly the money to buy…

Asterisk Users 3.3 years ago 6 Answers

Function not Registered??

Report
Question

Hi all, I am running the same Asterisk 1.4.21.2 with the same configuration on all the servers in the region. I got this function called func_devstate which I use to control the lights of the Polycom phones. This module works well for all the Asterisk servers except this one. To get it to work, I basically compile this module together with the others and there is no need to explicitly load it in modules.conf. The problem is when my script uses function DEVSTATE, the Asterisk console shows that it is not registered. However, when I did a module show, it…

Asterisk Users 3.3 years ago 1 Answer