asterisk-users Digest, Vol 82, Issue 27

Home » Asterisk Users » asterisk-users Digest, Vol 82, Issue 27
Asterisk Users No Comments

Dear;

In the extensions. conf, I have the following:

exten => s-NOANSWER,1,Voicemail(u${MACRO_EXTEN}@Internal)

So, I am writing the arguements of the Voicemail ( ) wrong?

Regards
Bilal

> > Dear;
> >
> > Where I can find a new documentation for Asterisk
> 1.8?
> >
> > Where is the wrong in that line? I see it is as 1.8
> version !
> >
> > 500 => 1234,Operator,Operator@gama.com
> >
> > Regards
> > Bilal
> >
> >
> > ——————-
> >
> > > You are using an old format for specifying the
> > > mailbox.? See “core show application voicemail”
> for the
> > > correct usage.???Also read ALL the
> > > UPGRADE*.txt files.
> > >
> > > > —–Original Message—–
> > > > From: asterisk-users-bounces@lists.digium.com
> > > > [mailto:asterisk-users-bounces@lists.digium.com]
> > > On Behalf Of
> > > > bilal ghayyad
> > > > Sent: Friday, May 06, 2011 12:49 PM
> > > > To: asterisk-users@lists.digium.com
> > > > Subject: [asterisk-users] Configuring
> Voicemail in
> > > Asterisk 1.8
> > > >
> > > > Hi All;
> > > >
> > > >
> > > > Already in the voicemail.conf file, I added
> the
> > > extension 500
> > > > and kindly find below my voicemail
> configuration:
> > > >
> > > > [Internal]
> > > >
> > > > 0 => 1234,Gama Operator,Operator@gama.com
> > > > 500 => 1234,Operator,Operator@gama.com
> > > > 501 => 1234,Employer Name,employer_email@gama.com
> > > > 502 => 1234,Employer Name,employer_email@gama.com
> > > >
> > > >
> > > > Asterisk version is 1.8 and currently I am
> getting
> > > this
> > > > warning message:
> > > >
> > > > [May? 7 19:32:46] WARNING[4328]:
> > > app_voicemail.c:5535
> > > > leave_voicemail: No entry
> > > >? ? ? ? ? ? ? ?
> > > ? ? ? ? ? ? ? ?
> > > ? ? ? ? ? in voicemail config
> > > > file for ‘u500’
> > > >
> > > > So what I might be missing?
> > > >
> > > > Regards
> > > > Bilal
> >
> >
>
> No error message in /var/log/messages/asterisk ? By the
> looks of the previous message, file for ‘u500’, you have a
> typo somewhere in your dialplan. Check all the VoiceMail()
> directives.
> —
> Thanks, Phil
>