no audio on end-point when call is connected/bridged via PBX

Home » Asterisk Users » no audio on end-point when call is connected/bridged via PBX
Asterisk Users No Comments

> I am running Asterisk 1.8 on a cloud server. I have had the
> same configuration running on a physical machine with a
> similar configuration.
> Thoughts? I know I posted this yesterday but was hoping for
> some more creative comments!

If signalling works and audio don’t, it probably has to do with phones behind NAT. It seems necessary to review the configuration of local routers.

Regards,
José Miguel

Este correo electrónico y, en su caso, cualquier fichero anexo al mismo, contiene información de carácter confidencial exclusivamente dirigida a su destinatario o destinatarios. Si no es vd. el destinatario indicado, queda notificado que la lectura, utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente. En el caso de haber recibido este correo electrónico por error, se ruega notificar inmediatamente esta circunstancia mediante reenvío a la dirección electrónica del remitente.
Evite imprimir este mensaje si no es estrictamente necesario.

This email and any file attached to it (when applicable) contain(s) confidential information that is exclusively addressed to its recipient(s). If you are not the indicated recipient, you are informed that reading, using, disseminating and/or copying it without authorisation is forbidden in accordance with the legislation in effect. If you have received this email by mistake, please immediately notify the sender of the situation by resending it to their email address.
Avoid printing this message if it is not absolutely necessary.