Chage Asterisk 1.6.1 to 1.6.2

Home » Asterisk Users » Chage Asterisk 1.6.1 to 1.6.2
Asterisk Users No Comments

Hi

A question, i have upgraded a beta serveur from Asterisk 1.6.1 to 1.6.2
and now all SIP Relatime user are rejeted :

[Oct 5 05:39:22] DEBUG[15081]: chan_sip.c:21639 handle_incoming: ****
Received REGISTER (2) – Command in SIP REGISTER
[Oct 5 05:39:22] DEBUG[15081]: chan_sip.c:21658 handle_incoming:
Ignoring SIP message because of retransmit (REGISTER Seqno 44199, ours
44199)
[Oct 5 05:39:22] DEBUG[15081]: res_config_mysql.c:1602 mysql_reconnect:
MySQL RealTime: Connection okay.
[Oct 5 05:39:22] DEBUG[15081]: res_config_mysql.c:371 realtime_mysql:
MySQL RealTime: Retrieve SQL: SELECT * FROM VOIP_Comptes_SIP WHERE name
= ‘SIPUSER001’ AND host = ‘dynamic’
[Oct 5 05:39:22] DEBUG[15081]: chan_sip.c:23734 build_peer: -REALTIME-
peer built. Name: SIPUSER001. Peer objects: 13
[Oct 5 05:39:22] WARNING[15081]: acl.c:392 ast_get_ip_or_srv: Unable to
lookup ”
[Oct 5 05:39:22] DEBUG[15081]: chan_sip.c:4651 sip_destroy_peer:
Destroying SIP peer SIPUSER001
[Oct 5 05:39:22] DEBUG[15081]: chan_sip.c:3557 __sip_xmit: Trying to
put ‘SIP/2.0 404’ onto UDP socket destined for 192.168.20.113:5062
[Oct 5 05:39:22] NOTICE[15081]: chan_sip.c:21538
handle_request_register: Registration from ‘”DEVSIP000105″
‘ failed for ’88.xx.xx.xx’ – No
matching peer found

The same configuration work on 1.6.1

anyone know this error ?
192.168.20.113 it’s the local LAN of IP Phone with NAT

thanks
Jerome